Delta Hospital

Delta Hospital este un centru romanesc de diagnostic si tratament, aparut ca initiativa a unui grup de medici si prieteni. Delta Hospital isi deruleaza activitatea in sectorul medical privat, avand sediul si punct de lucru in Bucuresti.

Delta Hospital intentioneaza sa devina un punct de reper al medicinei private romanesti si alegerea preferata atunci cand este vorba de tratamente cu adevarat profesioniste, la standarde europene.

Initiatorii centrului si-au ales profesia medicala pentru a ajuta oamenii si au convingerea ca este de datoria oricarui profesionist din domeniul medical sa contribuie si sa mentina sanatatea semenilor lor prin toate metodele pe care le au la dispozitie: cunostinte medicale, constiinta, dedicatie si profesionalism.

“Profesionistii fac diferenta!”, iar Delta Hospital confirma acest lucru prin serviciile medicale de exceptie pe care le ofera pacientilor sai.

Pe site-ul Delta Hospital puteti gasi toate informatiile referitoare la serviciile pe care le ofera centrul.

Un comentariu la “Delta Hospital”

  1. carmen olaru spune:

    la operatia de lipoaspiratie la pretul pe care il aveti la lipoaspiratie mai multe zone cate zone intra in pret? poate sa cuprinda toate zonele corpului adica abdomen fese coapse brate…..mai precis care sunt aceste zone la pretul fixat?

Lasa un comentariu