Primul Centru de Training Privat in Chirurgia Laparoscopica din Romania

Dupa cum stiti, la inceputul lunii martie, am deschis primul Centru de Training Privat in Chirurgia Laparoscopica din Romania.

In cadrul centrului, vom organiza cursuri intensive de formare medicala in chirurgia laparoscopica pentru medici romani, dar si straini. Instruirea vizeaza  medicii chirurgi, sub atenta indrumare a profesorilor doctori C. Dragomirescu, C. Vasilescu, S. Baleanu, M. Ardeleanu, V. Culman, I. Draghici, Florin Ionita, I. Popescu, V. Tomulescu si Directorul  Departamentului de Chirurgie Generala de la Delta Hospital, Catalin Copaescu.

Centrul pune la dispozitia chirurgilor un bloc operator special creat pentru traininguri, cu 6 mese de operatie dotate cu aparatura chirurgicala de ultima generatie.

Sesiunile de pregatire se desfasoara pentru grupe de maximum 18 participanti si sunt coordonate de renumiti chirurgi romani si straini.

Cursurile au o frecventa lunara si dureaza trei zile. La finalul lor, absolventii primesc certificate recunoscute de Colegiul Medicilor din Romania.

Prima zi este rezervata discutiilor si seminariilor despre tehnici medicale si chirurgia laparoscopica, tinute de  profesori doctori supra-specializati in domeniu.

Cea de-a doua zi este structurata ca un curs practic unde se efectueaza interventii chirurgicale pe porci vii.

In ultima zi are loc testul final, in urma caruia chirurgilor le sunt oferite certificatele de absolvire atestate de Colegiul Medicilor din Romania.

Mai multe detalii puteti gasi aici

Share

Lasa un comentariu