Investigatii anuale pentru verificarea sanatatii tale!

Tot auzim spunandu-ni-se ca sanatatea nu este de joaca, dar care este ultima data cand ai mers la un control de rutina, cand ti-ai facut ultima verificare a sanatatii organismului tau?

Peste jumatate din efortul tratarii unei afectiuni consta in identificarea si diagnosticarea corecta a problemelor medicale. Si pentru a afla daca esti supus la anumiti factori de risc sau ce poti face pentru a preveni aparitia anumitor afectiuni, medicii recomanda verificarea anuala a starii tale de sanatate.

Investigatiile anuale care trebuie avute in vedere sunt multiple si se grupeaza in functie de varsta, sexul fiecarei persoane, istoricul medical personal si al familiei pacientului. Numita si check-up anual, aceasta serie de investigatii recomandata medic poate descoperi boli inaintea aparitiei simptomelor, sporind eficienta tratamentelor medicale.

Investigatii precum examenul clinic general, testele de urina (uree si creatinina serica), verificarea glicemiei (glucoza serica) sau EKG sunt necesare pentru verificarea valorilor colesterolului, hipertensiunea arteriala sau starea rinichilor.

Pentru femeile cu varste peste 40 de ani, sunt esentiale si testul Papanicolau si mamografia, in timp ce barbatii trecuti de 40 de ani trebuie sa ia in considerare si analiza in adenomul de prostata si ecografia de prostata.

Delta Hospital pune la dispozitia pacientilor pachete avantajoase de investigatii medicale anuale, special concepute pentru toate categoriile de varste.
Care sunt beneficiile unei examinari medicale anuale ample?

  • investigatii medicale periodice obligatorii pentru prevenirea aparitiei unor afectiuni
  • preturi avantajoase la pachetele de check-up
  • realizarea analizelor medicale intr-o singura zi

Afla de la specialistii nostri lista completa de analize de care ai nevoie.

Share

Lasa un comentariu