Care este ziua în care te hotarasti sa mergi la un cardiolog?

Te simti sanatos, sportiv şi nici nu realizezi ca ai o inima in corp decat in masura in care ştii ca ai un suflet? Aceasta e atitudinea pe care o au cei mai multi adulti tineri.

De altfel, de cele mai multe ori, tinerii se adreseaza medicului cardiolog in cazul unor evenimente nefericite, cum ar fi infarcturi suferite de persoane cu varste de circa 30 de ani sau atunci cand propria inima, pana atunci liniştita şi tacuta, da semne ca exista probleme prin accelerarea peste masura a ritmului sau dureri.

Majoritatea tinerilor care se prezinta la medicul cardiolog vin deja cu probleme de natura medicala, foarte putini fiind aceia care vin la consultatie pentru a preveni boala de inima

Oren Iancovici

doctor cardiolog Delta Hospital.

Proverbul “paza buna trece primejdia rea” işi regaseşte perfect utilitatea atunci cand vine vorba de ingrijirea propriei inimi.

Spre deosebire de frumusetea fizica, despre care nu se poate şti daca se va piede dupa varsta de 50 de ani, fiecare persoana poate estima cat de mult risca sa sufere, in viitor, de afectiuni cardiace.

Consulta aici factorii de risc care conduc la aparitia bolii cardiace.

Share

Lasa un comentariu